Suwie

Senyum selalu. Sila ke http://ryien.wordpress.com untuk tempahan @ maklumat mengenai RyIendesign. Terima Kasih. (=

Isnin, 9 Januari 2012

New For 2012

Good Job Dear Honey...

Huhu...rai dapat kerja baru...Hahaha....Makin suka plak rai dengan kerja sebegini...Always free for me...Uwaahhhh.... 

Buat reben untuk hantaran Wedding...Wauuuu...Cam gempak...Biasa je pun...Rai just buat reben tue untuk 1000...Dah siap, anta dan ambik yg baru...Wahhhh...Seronok...B4 this rai buat hantaran atau hiasan door gift untuk abg, along, sedara...But now, for someone else...

Majlis Perkahwinan akak tue akan berlangsung pada bulan 3 2012...Dan untuk belah lelaki, rai akan jadik photografernya kat kelantan...Jauhnya...Baru je balik holiday from kelantan last week kan...Huhu...Alhamdulillah, Rezeki awal tahun...So, sebabkan kerja nie, rai jadi leka plak nk carik kerja yg betul2...Hmmm...Biasalah, radio pun start on...Huhu..Best ape kerja cam nie...Dapat gak income walaupun not every month kan...Memang suka, tercabar ar...Tapi, baru mula...Relax ar...Huhu.... (=

Seronok ape...Buat reben, leka je duk diam2 dalam bilik...Bukan kah satu kaedah yang bagus di mana rai takkan rayau2, kua g jalan sorang2 and so on...Better rai wat keje cam nie, at least rai sentiasa ada di rumah...Kan??Hmmm...Pandai rai...Huhu...

So now, rai nk tunjuk kawan semua hasil reben yang rai buat...Takdelah cantik, tapi bila dah banyak siap, nampak ar comey tu...Huhu...


Barang2 yang rai gunakan...Tak perlu kuarkan modal kerana semuanya telah disediakan...
Dawai silver, reben warna ungu cair, merah jambu dan putih serta gunting...

 Step pertama - ungu
 Step kedua - bersama merah jambu
Dan hasilnya - masukkan warna putih kat bahagian belakang sekali...
Gabungan 3 warna...


Taaarrraaaaaaaaaaaaaa!!!!....
Hasilnya yang sangat comey...
Now baru siap dalam 65 reben cam tue...Wahhhh....
Banyak lagi...Moga dapat selesaikan dengan senyuman...
Buat benda nie pun kene senyum...Barulah terhasil dengan penuh ceria...
So, now...Inilah antara job terbaru rai...
Tengah mencari yang lain plak....
Hmmm...

 Senyum selalu kawan2 sayang... (=







Tiada ulasan:


26 June 2011

New For 2012

Good Job Dear Honey...

Huhu...rai dapat kerja baru...Hahaha....Makin suka plak rai dengan kerja sebegini...Always free for me...Uwaahhhh.... 

Buat reben untuk hantaran Wedding...Wauuuu...Cam gempak...Biasa je pun...Rai just buat reben tue untuk 1000...Dah siap, anta dan ambik yg baru...Wahhhh...Seronok...B4 this rai buat hantaran atau hiasan door gift untuk abg, along, sedara...But now, for someone else...

Majlis Perkahwinan akak tue akan berlangsung pada bulan 3 2012...Dan untuk belah lelaki, rai akan jadik photografernya kat kelantan...Jauhnya...Baru je balik holiday from kelantan last week kan...Huhu...Alhamdulillah, Rezeki awal tahun...So, sebabkan kerja nie, rai jadi leka plak nk carik kerja yg betul2...Hmmm...Biasalah, radio pun start on...Huhu..Best ape kerja cam nie...Dapat gak income walaupun not every month kan...Memang suka, tercabar ar...Tapi, baru mula...Relax ar...Huhu.... (=

Seronok ape...Buat reben, leka je duk diam2 dalam bilik...Bukan kah satu kaedah yang bagus di mana rai takkan rayau2, kua g jalan sorang2 and so on...Better rai wat keje cam nie, at least rai sentiasa ada di rumah...Kan??Hmmm...Pandai rai...Huhu...

So now, rai nk tunjuk kawan semua hasil reben yang rai buat...Takdelah cantik, tapi bila dah banyak siap, nampak ar comey tu...Huhu...


Barang2 yang rai gunakan...Tak perlu kuarkan modal kerana semuanya telah disediakan...
Dawai silver, reben warna ungu cair, merah jambu dan putih serta gunting...

 Step pertama - ungu
 Step kedua - bersama merah jambu
Dan hasilnya - masukkan warna putih kat bahagian belakang sekali...
Gabungan 3 warna...


Taaarrraaaaaaaaaaaaaa!!!!....
Hasilnya yang sangat comey...
Now baru siap dalam 65 reben cam tue...Wahhhh....
Banyak lagi...Moga dapat selesaikan dengan senyuman...
Buat benda nie pun kene senyum...Barulah terhasil dengan penuh ceria...
So, now...Inilah antara job terbaru rai...
Tengah mencari yang lain plak....
Hmmm...

 Senyum selalu kawan2 sayang... (=







Tiada ulasan: